06-20360482 / 06-41913084

Over ons

van den Broek Campers

van den Broek Campers is ontstaan uit een passie voor campers. Wij zijn dan ook echte kampeerders die graag op vakantie gaan met een luxe camper om te genieten van de vrijheid die een camper biedt. De mooiste gebieden en plaatsen in Europa ontdekken op je eigen manier!

In 1998 is van den Broek Campers een feit en opent haar deuren in Rosmalen aan de Kloosterstraat waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is. In de begin jaren kochten wij een camper/caravan voor eigen gebruik en na de vakantie periode werd deze weer verkocht. Dit is de start van het rdw erkend familiebedrijf. De oprichter is Stephan van den Broek en sinds enkele jaren draait zijn zoon Jeffrey van den Broek ook volledig mee in het bedrijf.

Binnen enkele jaren groeit het bedrijf en wordt het steeds professioneler. Tegenwoordig hebben wij een wisselend aanbod van jong gebruikte campers. Voor ieder wat wils of u nu een Integraal, Half-Integraal of Bus Camper zoekt. In der loop der jaren hebben wij dan ook een netwerk opgebouwd met diverse camper dealers in Nederland zodat wij altijd een geselecteerd aanbod van prachtige campers hebben en aan de klant kunnen aanbieden, onze campers zijn dan ook vaak van 1e eigenaar, nieuw in Nederland geleverd en voorzien van volledige documentatie.

Al onze campers worden kant en klaar geleverd zodat u na aflevering meteen kan genieten van u camper en prachtige campervakanties kan gaan maken. Het onderhoud verzorgen wij dan ook via externe onafhankelijke bedrijven. Voor het motorische en technische gedeelte werken wij samen met een garage bedrijf in de regio. En voor het camper gedeelte werken wij samen met een BOVAG en FOCWA erkend gerenommeerd bedrijf in de regio.

Wij hanteren een All-In prijs systeem zodat u de camper zonder bijkomende kosten kant en klaar geleverd krijgt. Inclusief Afleveringsbeurt, Campercheck en Motorisch en Technisch volledig gecontroleerd en indien nodig voorzien van Nieuwe APK, Motorbeurt, Nieuwe Distributie. Het camper gedeelte krijgt een complete controle zodat alle apparatuur werkend te zien is bij levering, ook worden zaken als gasslang, deurvangers en kitnaden tijdig vervangen.

Garantie krijgt u ook standaard bij een aanschaf bedrag boven de 25.000 euro, 3 maanden op motor en versnellingsbak. Bij levering een uitgebreide uitleg met demonstratie van diverse zaken zoals: koelkast, combi boiler, schotel, luifel, aftapkranen en nog veel meer.

Heeft u interesse gekregen voor een camper? Dan bent u altijd van harte welkom voor een bezichtiging en eventuele proefrit. Wij zijn op afspraak geopend zodat wij u als klant volledig van dienst kunnen zijn en persoonlijk te woord kunnen staan. Bij eventuele vragen of voor het maken van een afspraak kunt u ons ook altijd buiten de reguliere tijden bereiken via Telefoon/Whatsapp/E-Mail.

Wij verkopen voornamelijk onderstaande

Campermerken